Navaherreros Blanco de Bernabeleva 2023
Description
coupage d'Albillo, Macabeo et Viura, des raisins qui viennent de plusieurs parcelles et qui représentent bien les différentes variétés de raisins blancs de la région de San Martín. Arômes de fruits blancs, avec des notes d'agrumes et une bouche franche et grasse
Fiche technique
Dégustation
Vignoble et élaboration
Levures et bactéries propres au raisin et faibles niveaux de soufre.
L'avis des experts
The 2023 Navaherreros Blanco de Bernabeleva was produced with a blend of a majority of Albillo Real with 25% to 30% Viura or Macabeo from old vines on decomposed granite soils. It fermented with indigenous yeasts, the Albillo in 500-liter barrels and the Viura in a 2,000-liter foudre and matured in those 500-liter oak barrels and 2,000-liter foudre. It has a serious, slightly shy nose, with subtle aromas of acacia flowerer, white fruit and a hint of pollen. The palate is balanced and dry, with a moderate 13% alcohol coupled with a low pH of 3.19 and 5.29 grams of acidity, which gives it very good freshness. 6,000 bottles produced. It was bottled in July 2023.
Millésimes: 2023 2021 2020 2018
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.