Lo Grau de L'inquisidor 2019
Description
La première Vendange de Lo Grau de L'inquisidor a eu lieu en 2015. L'objectif était de faire un vin sérieux, avec la puissance et la profondeur d'un vin vieilli, mais aussi avec la fraîcheur typique des vins de la région. Les raisins viennent d'un producteur de confiance, dont les vignes sont tout près d'un vignoble appartenant au domaine. 
Fiche technique
Dégustation
Vignoble et élaboration
en accompagnant le processus avec de légers pigeages manuels quotidiens et une fermentation malolactique.
L'avis des experts
Meaty nose full of grilled thyme, black cherries and fresh blackberries. Some dark earth and peppercorn, too. Really fresh and expressive on the full-bodied palate with firm tannins from the fruit. Juicy, tight but expressive finish. Syrah. From organically grown grapes. Vegan. Drink or hold.
A powerful, ripe, structured Syrah. Smoky and obviously barrel-aged, with masses of dark ripe plum, blackberry, black pepper and smoked meat. This is a big wine, chewy and warming, with plenty of acidity to carry the fruit forward and into a lengthy finish. 2024-2030
Millésimes: 2019 2015
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