Pago del Conde 2011
Fiche technique
L'avis des experts
"The top of the range is the red 2011 Pago del Conde, pure old vine Tempranillo from head-pruned vines on clay soils. The hand-harvested grapes fermented with indigenous yeasts and the wine went through malolactic in barriques, where it stayed for six months with the fine lees. It then matured in 2,500-liter oak foudres for a further 12 months. It's quite similar to the Ermita del Conde from this same year, ripe and aromatic, with notes of black fruit, aromatic herbs and spices. The palate has a little more depth and vivacity. 4,000 bottles produced".
Millésimes: 2014 2012 2011
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
Correcto sin más. Caro para lo que es. https://www.facebook.com/groups/1677029482601422/