Clos Cypres 2014
Fiche technique
Vignoble et élaboration
L'avis des experts
"Unfortunately, I find the top-of-the-range 2014 Clos Cypres too ripe and with a touch of volatility, with some unusual notes of very ripe custard apple. It is a single-vineyard wine from an old plot of Cariñena vines on a slope at 500 meters in altitude in the south of Priorat. It fermented in 600-liter barrels and terracotta amphorae, where it also went through malolactic. It matured in a 1,000-liter oak vats for 12 months. It is a little thin in the palate. Drink up. 1,200 bottles were filled in April 2016."
Millésimes: 2018 2017 2016 2014
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
Nos membres n’ont pas encore laissé de commentaires pour ce millésime. Cliquez sur les millésimes précédents pour accéder aux commentaires.
De entrada duro. Déjalo respirar y mejora. Buen vino, particular, como la cariñena.. no para todos los paladares.